Bohumil Vincura

N o v ý J i č í n -

JménoNikolaj Tolokonnikov
datum narození12-19-1997
Pozice v týmuObránce
1. - Jaká je Tvá hokejová historie?Hokej jsem začal hrát v Rusku ve městě Kazaň, klub AK BARS. K hokeji mne přivedl otec, bývalý hokejista, mistr Ruska sezóny 1997/98. V této sezóně také ukončil kariéru, neboť měl vážný úraz, dostal pukem do oka.. Ve 12 letech jsem odešel hrát do klubu Khimik Voskresensk a to až do 16 let. Hrál jsem MHL ligu juniorů. Poté jsem odešel na Slovensko, kde jsem začal hrát v extralize dorostu a v SHK Piešťany 37, tam jsem hrál 2 roky za juniory a za muže. V Čechách jsem začal v Uherském Brodu, pak jsem byl v Šumperku a nyní jsem zde, v Novém Jičíně.
2. - Proč Nový Jičín?Prostě jsem dostal šanci si zde zahrát a já budu dělat vše, abych nezklamal. 
3. - V čem si myslíš, že vynikáš? Nemám rád takovou otázku. Uvidíte sami na ledě.
4. - Kdo je pro tebe v kádru nejoblíbenější?Znal jsem z dřívějška ze Šumperku Lukáše Králíka, s ostatními se zatím seznamuji. Jsem rád, že mohu mluvit česky a ostatní mi pomáhají se zdokonalovat. Mám to těžší, jsem jeden Rus v týmu, ale spoluhráči mi moc pomáhají.
5 - V jaké činnosti budeš Ďáblům nejprospěšnější ?Budu makat jak v obranném pásmu, tak i v útoku.
6.- Tvůj TIP na umístění po základní části soutěže ?Musíme postoupit do Play-off. Máme mladý tým a musíme hrát tak, jak nám říká trenér. Máme šanci a pro ni musíme udělat všechno a bojovat o body.