Bohumil Vincura

N o v ý J i č í n - O p a v a - J a n ó v - P ú c h o v

Tak už je to tady přátelé, dnes 6.8.2019 nám v 18,00 hodin začíná v Opavě závěrečná fáze přípravy na novou sezónu. Dresy jsou pečlivě vyprány, díry po loňských soubojích zašity, brusle nabroušeny, fyzička nabrána na suché přípravě, kolektiv stmelený, posily připraveny hájit Ďábelské barvy, prostě vše je nachystáno a můžeme začít. 

Opava - 6.8.2019 18,00 hod - jako první si nás chce vychutnat Opava, namlsaná vítězným utkáním v prvoligovém Přerově, kde vypálila rybník Zubrům a zvítězila 4 : 2 !! Skvělý začátek přípravy a hodně ceněné vítězství. Zubři sice dali přednost mládí a těm, co se nevlezli do základu, ale i tak je přerovský skalp hodně ceněný a skvělým povzbuzením do začátku sezóny. Čeká nás sebevědomé mužstvo a určitě bude chtít ukázat, že Přerov nebyla náhoda !

Nový Jičín - 8.8. 18,00 hod - Janów (PL) - další utkání svedou tento týden Ďáblové proti polskému soupeři. Soupeř to také nebude lehký neboť loňskou sezónu bojovali o účast v nejvyšší polské lize, sice se nepovedlo, ale ambice pro letošní sezónu zůstávají stejné. Naší malou výhodou bude, že tento tým se velmi dobře znám Honzovi Porubovi, který se o zkušenosti a postřehy určitě rád podělí se spoluhráči.

Púchov - 9.8.2019 18,00 hod - kdo si pamatuje loňské přípravné zápasy s Púchovem, ten si určitě čas na utkání najde. Púchov hraje vždy své zápasy naplno a každý hráč zanechává na ledě vše, jako by hrál finále MS. Všechny zápasy vždy provázejí obrovské emoce. Je to tvrdý soupeř, v jeho týmu je spousta šikovných hráčů, kteří nedají ani metr ledu zadarmo...