Redakce

N o v ý J i č í n - Netradičně, ve sváteční úterý, zahajujeme první odvety doma s lídrem soutěže, VHK Vsetín. Domácí se pokusí oplatit prohru ze vsetínského ledu, kde byli víc než vyrovnaným soupeřem, ale bohužel nevsřelili ani branku a prohráli 0:2

POSLEDNÍ ZÁPAS SOUPEŘE


Vsetínští hokejisté potvrdili roli favorita a v sobotním utkání 11. kola si poradili s celkem Karviné 5:2. Valaši kráčeli k vítězství od samého začátku. V polovině zápasu vedli po brankách Kývaly, Vaňka a Martina Kubo už 3:0 a byť se domácí ve třetí části dvakrát prosadili, stejný počet zásahů Jana Kolaříka znamenal znovu vedení o tři branky, které už Jenáčkovi svěřenci do závěrečné sirény nepustili. Svůj první zápas v sezoně odchytal na karvinském ledě Lukáš Plšek. 


SK Karviná - VHK Vsetín
2:5
(0:1, 0:2, 2:2)
Branky a nahrávky: 46. Deutsch (Foltyn, Luka), 58. Martin Kasperlík (Luka) – 10. Kývala (Daněk, Štědrý), 21. Vaněk, 29. Kubo (Slováček, Zuzaník), 50. Kolařík, 53. Kolařík (Báchor, Tichý). Rozhodčí: Fiala – Ganger, Konvička. Vyloučení: 6:9.Využití: 0:0. V oslabení: 0:2. Diváci: 227. Střely na branku: 25:37. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:5, 2:5.
SK Karviná: Vrba – Milch, Foltyn, Szajter, Mládenka, Opravil, Hoďa, Zamecznik, Vydra, Dýrr, Jaroch, Čintala, Deutsch, Malík, O. Kasperlík, M. Kasperlík, Barnošák, Zakuťanský, Juhász, Luka, Holý.
VHK Vsetín: Plšek – Hurtík, Hryciow, Báchor, Tichý, Haloda, Zuzaník, Štědrý, Zúbek, Vaněk, Ambruz, Kolařík, Slováček, Kubo, Hruška, Podešva, Vítek, Kývala, Daněk, Štrbík.

DALŠÍ ZÁPASY 12.KOLA

18:00HC RT TORAX Poruba – HC Bobři Valašské Meziříčí