Kateřina Krutilková

N o v ý J i č í n - Po 13. letech mohou opět fanoušci shlédnout velké derby – Nový Jičín vs. Kopřivnice. Na toto utkání se neobvykle těší nejen diváci ale také hráči. Tento jedinečný zápas se odehraje již tuto středu 25. listopadu v 18:00. Obhájí Nový Jičín sedmou pozici?

HK Nový Jičín

Nový Jičín předvádí v posledních zápasech kvalitní hokej. I přestože ne vždy vyhrají, svým fanouškům nabízí bojovné výkony, jak se již fanoušci mohli přesvědčit v posledním domácím zápase s Frýdkem (4:7). Přestože prohráli, dali Frýdku-Místku pořádně zabrat. Z Hodonína si dokázali odvést 2 body až po samostatných nájezdech. Zvládne Nový Jičín tuto nevyzpytatelnou bitvu vítězně?

HC Kopřivnice

Kopřivnice letos postoupila do třetí nejvyšší ligy a na to, že je nováček, si vede bravurně. Prozatím si drží krásné osmé místo. Kopřivnice má výborný útok a tím mohou Nový Jičín ohrozit. V posledním zápase také podlehli Frýdku-Místku, ovšem nepovedlo se jim vstřelit ani jednu branku.

Jako každé derby je i toto s velkým otazníkem. Podaří se domácím předvést výkon, jenž fanoušci mohli shlédnout v Kopřivnici? To vše se dozvíme již tuto středu. Přijďte podpořit svůj tým!