Kateřina Krutilková, foto: http://www.shkhodonin.cz/

N o v ý J i č í n - Novojičínští hokejisté se snažili v sobotu 21. listopadu zopakovat výhru, jenž předvedli na domácím ledě již v říjnu. To se jim povedlo, ovšem až v samostatných nájezdech.

V úvodní třetině dokázal využít první přesilovky Patrik Flašar, jenž využil nahrávku Jakuba Lehečky a tím otevřel střelecké skóre. Spojení Zdeněk-Lehečka-Flašar excelovalo i v 13. minutě, kdy Patrik Flašar dorazil střelu Jiřího Zdeňka.

V 22. minutě využil přesilovky Jakub Saidl a dorazil kotouč za záda Iláše. Ale ještě tutéž minutu Robin Gebauer předvedl svou tzv. „gebošovku“ a střelu Šimona Kratochvíla dostal za Zavadila. Ke konci třetiny dokázal využít Matouš Kratochvíl jedinečné šance, kdy si sám najížděl do útočného pásma a zvýšil stav na 1:4.

Již „skoro“ rozhodnutý zápas ale zvládl Hodonín vyrovnat. Při hře 4 na 4 objel bránu Robert Jedlička a nahrál před Iláše Petrovi Pokornému, jenž se napřáhl a snížil na 2:4. Další využití přesilovky se povedlo Petru Pešovi, který si našel nechráněné místečko v hostující bráně. A jak již bylo zmíněno, Hodonín umí výborně využívat přesilovky a to se mu také povedlo v 57. minutě, když Daniel Kolář vypálil puk na bránu a vyrovnal stav na 4:4.

V prodloužení se nedokázal prosadit ani jeden z týmů, tudíž nastaly nájezdy. Za stavu 1:1 rozhodl v šesté sérii Marek Haloda a Nový Jičín získal 2 body.