Kateřina Krutilková

N o v ý J i č í n - Třetí desítku letošních zápasů odstartuje Nový Jičín v Hodoníně. První vzájemné utkání dokázal Nový Jičín udolat těsným výsledkem 3:2. Ovšem poté nabraly výkony Hodonínu nové obrátky. Dokáže Nový Jičín drtiče překonat a shodit je z 3. místa?

HK Nový Jičín

Nový Jičín předvedl v posledním zápase s Frýdkem-Místkem (4:7) opravdu dobře povedený výkon, ale hráči Frýdku měli navrch, tudíž Nový Jičín žádný bod nevybojoval. Novému Jičínu patří aktuálně sedmá příčka, ovšem stejný počet bodů má i Kopřivnice a Opava. Před jičínskou derby Nový Jičín čeká ještě jeden důležitý zápas a to s Hodonínem. Dokáže Nový Jičín obhájit vítězství?

SHK Hodonín

Hodonín má sice o pouhé 2 čisté výhry více, ale obklopuje až třetí příčku. Drtiči neměli úplně bájný začátek, ale ze všeho se vzpamatovali a aktuálně předvádí svou nejlepší formu. Do zápasu nenastoupí Martin Špok, jenž si na 3 zápase odpočine, jelikož byl potrestán disciplinární komisí. Hodonín umí, ale skvěle využívat přesilovky a to může být pro domácí velkou výhodou.