Kateřina Krutilková

Ve středu 11. listopadu 2015 přivítá Nový Jičín dobře hrající Porubu. V minulém vzájemném utkání zvládla situaci lépe Poruba, jenž přestřílela Nový Jičín 8:3. Podaří se Novému Jičínu výhru oplatit?

HK Nový Jičín

Novému Jičínu se v posledních zápasech nedařilo. Po několika po sobě jdoucích prohrách nastal zlom, když před domácími fanoušky porazili Karvinou 8:3. Následoval zápas v dalekých Moravských Budějovicích, ve kterém hostující Jičín dokázal vybojovat aspoň jeden bod. Vzájemný souboj s Porubou se v Ostravě nevyvedl, proto se bude tým Aleše Flašara snažit o razantní oplátku a hlavně o bojovný hokej před domácím publikem.

HC RT TORAX Poruba

Poruba je na tom, co se týče výkonů, velice dobře. V této sezóně prohráli pouze 5x, a to vždy těsným výsledkem. V posledním zápase dokázali předvést s Karvinou přímo střelecký koncert. Inkasovali pouze jednu branku a do hostující svatyně nasázeli kotouč hned 10x. Pro Porubu je středeční zápas velice důležitý, jelikož Nový Jičín zařadili do škatulky: „nepříjemný a nevyzpytatelný“. Podaří se jim obhájit roli favorita?