Redakce

N o v ý J i č í n - V tomto týdnu nás čekají dva zápasy na domácím ledě. Nejdříve s nováčkem soutěže z Karviné a poté, v sobotu, jedním z favoritů soutěže, mužstvem z Přerova. Shodou náhod se oba týmy potkaly v posledním kole na karvinském ledě, kde přerovští potvrdili roli favorita

V tomto týdnu nás čekají dva zápasy na domácím ledě. Nejdříve s nováčkem soutěže z Karviné a poté, v sobotu, jedním z favoritů soutěže, mužstvem z Přerova.

Shodou náhod se oba týmy potkaly v posledním kole na karvinském ledě, kde přerovští potvrdili roli favorita

13.kolo, sobota 1.11.2014
SK Karviná - HC ZUBR Přerov 3:6 (1:2, 0:3, 2:1)
Branky a nahrávky:17. Szajter (Opravil), 48. Szajter (Zakuťanský, Jaroch), 52. Luka – 9. Dostálek (Šťastný), 11. Janota (Procházka), 27. Sakrajda (Pala, Popelka), 28. Málek (Andrýsek, Blinka), 33. Sakrajda (Goiš, Popelka), 60. Goiš (Osina, Sakrajda).Rozhodčí:Koliba – Gančarčík, Vengřín.Vyloučení:6:8.Využití:1:1.V oslabení:0:0.Diváci:146.Střely na branku:35:36.Průběh utkání:0:2, 1:2, 1:5, 3:5, 3:6.
SK Karviná:Volf (33. Vrba) – Milch, Foltýn, Szajter, Mládenka, Opravil, Hoďa, Zamecznik, Vydra, Dýrr, Jaroch, Čintala, Deutsch, Malík, Kasperlík O., Kasperlík M., Zakuťanský, Juhász, Luka, Barnošák
HC ZUBR Přerov:Vojtek – Pala, Osina, Vlček, Janota, Polák, Andrýsek – Goiš, Popelka, Sakrajda – Šťastný, Procházka, Dostálek – Blinka, Kolář, Málek - Kratochvíl M.

Bilance HK Nový Jičín, s oběma kluby, je úspěšná. V obou venkovních zápasech získali 4 body. Nejprve porazili Karvinou 9:3, aby následně uhráli bod po remíze 1:1 v základní hrací době.

Ve středečním utkání budou domácí téměř v kompletní sestavě, vrací se uzdravený Gogolka. Chybět bude jen dlouhodobě zraněný Horák.

Soupeř z Karviné pravděpodobně hledá ideální sestavu, neboť během první čtvrtiny vystřídal 3 brankáře a 33 hráče do pole. Kanadské bodování vede zkušený Luka se 7 brankami a 4 nahrávkami.

V sobotu přivítáme HC Zubr Přerov poprvé od 17 hodin !!!!

Další utkání STŘEDEČNÍHO kola:


Další utkání SOBOTNÍHO kola: