Redakce

N o v ý J i č í n - Přinášíme momentální přehled všech hráčů, kteří bojuji o své místo v základní sestavě.

Začal další týden přípravy na novou sezonu a s tím i příchod dalších hráčů na zkoušku, kteří budou bojovat o to, aby se na sezonu 2018/2019 stali základním kamenem v sestavě Ďáblů z Nového Jičína. Z pracovních důvodů skončili dva zkušení hráči, kapitán týmu Ivo Kocián a dlouholetý hráč Adam Uhlár. Většina nových hráčů přišla díky spolupráci s agenturou pana Vojáčka. Tato spolupráce fungovala již minulý rok, kdy k nám přišel a byl platným hráčem Lukáš Motloch. Posílit útočné řady přišel David Michel z Plzně, na tomto příchodu se podílel novojičínský odchovanec a extraligový hráč David Květoň. 

U každého hráče přinášíme jméno a v závorce mateřský klub. V případě zájmu, si všechny hráče a jejich statistiky můžete najít na webové stránce www.eliteprospect.com

Brankáři: Tomáš Kohn (Nový Jičín), Václav Sonnek (Frýdek-Místek), Jan Hlaváč (Frýdek-Místek), Matěj Loubal (Frýdek-Místek)

Obránci: Jan Már (Nový Jičín), Jakub Hruška (Nový Jičín), Vojtěch Adamík (Nový Jičín), Roman Tintěra (České Budějovice), Jakub Metelka (Přerov), Vítězslav Beutl (Olomouc), Tomáš Pípa( Schwenninger, Německo)

Útočníci: Michael Chvostek (Nový Jičín), Robin Gebauer (Nový Jičín), Pavel Zedník (Nový JIčín), Jakub Palacký (Nový Jičín), Miroslav Krupa (Nový Jičín), Filip Palička (Nový Jičín), Daniel Pecha (Nový Jičín), Jakub Lehečka (Olomouc), Jiří Slovák (Rožnov pod Radhoštěm), Matěj Málek (Přerov), Jakub Vaňo (Nitra, Slovensko), Jan Sonnek (Frýdek-Místek), Pavel Skopal (Šumperk), David Michel (Plzeň), Petr Wolf (Přerov)