Redakce

Již podruhé se na zimních stadionech po celé zemi uskuteční akce Týden hokeje. V září minulého roku se do projektu zapojilo v pětadvaceti oddílech osm set dětí, tentokrát bude mít akce daleko větší rozsah. Týden hokeje se v termínu od 23. do 29. ledna představí rovnou na 136 stadionech! Nový Jičín nebude výjimkou. Týden hokeje se na novojičínském stadiónu představí ve středu 25.1.2017.

Co Vás čeká?

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče.  Jedná se o akci, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek, snaží se ukázat, jak moc zábavný hokej je a dopřát dětem a rodičům příjemně strávený den. Děti si budou moci vyzkoušet nejen samotné bruslení, ale i řadu dalších aktivit. Rodiče získají informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu, jaké výhody lední hokej klukům a děvčatům poskytuje a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. 

Základní informace o akci Týden hokeje:

pro děti ve věku 4-8 let a jejich rodiče
pro všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení
vezměte si s sebou základní vybavení – brusle, helma, rukavice 
(postačí lyžařská helma a rukavice. V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete žádným zmíněným vybavením, obraťte se prosím na klub - kontaktní osoba Milan Urban, tel: 608 705 029, e-mail: cufan@seznam.cz, s dotazem na možnost zapůjčení věcí na místě)
dvě hodiny zábavy na ledě i mimo něj
hodnotné dárky pro všechny účastníky


NEZAPOMEŇTE!!!  STŘEDA 25.1.2017 OD 15 HOD NA ZIMNÍM STADIONU


Více informací na www.pojdhrathokej.cz v sekci Jak začít s hokejem - Týden hokeje.