Redakce

N o v ý J i č í n - Hokejisté Nového Jičína zahájili novou sezónu již 13.ročníkem tenisového turnaje HOCKEY BOWL 2016. Opět se potvrdilo, že počasí je nejspolehlivější partner a že obě fáze turnaje byly odehrány v klidu, bez jakéhokoli stresu a nervů. Vyhráli ti nejlepší a ti co nesplnili svůj osobní cíl, budou mít šanci příští rok.

Hokejisté Nového Jičína zahájili novou sezónu již 13.ročníkem tenisového turnaje HOCKEY BOWL 2016. Opět se potvrdilo, že počasí je nejspolehlivější partner a že obě fáze turnaje byly odehrány v klidu, bez jakéhokoli stresu a nervů. Vyhráli ti nejlepší a ti co nesplnili svůj osobní cíl, budou mít šanci příští rok.

Už teď se všichni těšíme na 14.ročník, který se bude konat 5.8.2017 na tenisových kurtech v Novém Jičíně.

Na bezproblémovém chodu turnaje podíleli: POČASÍ, hlavní organizátoři Luboš Furmánek a Milan Urban a  děkujeme dalším členům Hokejového klubu Nový Jičín, jmenovitě, pánům Pobořilovi, Randusovi, Merendovi, paní Hilšerové, tiskovému centru Virgincentrum a panu Kubešovi, hotelu Abácie a panu Romanu Posádovi, Tenisovému klubu Nový Jičín, řediteli turnaje, Zdenku Sedlářovi, asistentům ředitele, Dušanu Urbanovi a Pavlu Sedlářovi, panu Andršovi za ozvučení a aparaturu a všem hráčům za fantastické výkony a mnohdy i překvapivé výsledky, které jsou kořením.

VÝSLEDKY

Individuální ceny

nováček: Richard Heger

nejslušnější hráč: Ondřej Vlach

nejlepší útočník: Marek Kotan

nejlepší obránce: Robin Bacul

síň slávy za mimořádný přínos: Pochyla, Polášek, Toman P., Svoboda R., Andrš

HLAVNÍ SOUTĚŽ

1. Bacul – Heger
2. Ostrý – Kotan
3. Schrebenský – Veselý Mžik – Lapčík

ÚTĚCHA

1. Pochyla – Polášek
2. Walden – Holeček
3. Janyška – Janíček Vašut – Vlach