Kateřina Krutilková

N o v ý J i č í n - Nový Jičín čeká tým, jenž zakončuje letošní tabulku - Karviná. Nový Jičín v této sezóně porazil Karvinou ve všech vzájemných zápasech. Obhájí roli favorita i ve středečním utkání? Zápas se odehraje 16. 12. 2015 v 18:00 na zimním stadionu STaRS Karviná.

HK Nový Jičín

Nový Jičín vyskočil po posledním vyhraném zápase s Valašskými Bobry na 7. místo. Pokud si tuto pozici bude chtít udržet, výhra ve středečním zápase bude takřka povinností. Tým Nového Jičína trápí velká marodka, ovšem i přes toto oslabení dokázali domácí porazit Bobry 3:2. Jičín již v minulé sezóně předvedl, že oslabení na týmu není vůbec znát, ba právě naopak, předvádí ještě lepší výkony. Podaří se Novému Jičínu opět Karvinou porazit a tím si zajistit 7. pozici?

SK Karviná

Karviná je na tom o poznání hůře než Nový Jičín. Krom toho, že letos dokázala vyhrát v základní části pouze 3x, prohráli častokrát s velkým rozdílem (Kop-Kar-18:5, Por-Kar-10:1, …). Pokud Karviná porazí Nový Jičín, vyhoupne se na předposlední místo. V karvinském týmu je pouze jeden hráč, jenž překročil hranici 20 bodů – Martin Kasperlík (8+6).