Kateřina Krutilková

N o v ý J i č í n - Po vyhraném domácím zápase novojičínští hráči pojedou bojovat do Moravských Budějovic. Když se spolu tyto týmy utkaly v 6. kole, vyhrál Nový Jičín doma těsným výsledkem 4:3. Podaří se hokejistům Jičína tento chvalitebný výkon znovu zopakovat?

HK Nový Jičín

Po několika nezdařených výkonech vyhrál Nový Jičín ve středu s Karvinou 8:3. Tímto výsledkem si zajistil 7. místo v tabulce. To novojičínským ovšem stačit nebude a budou opět bojovat s vypětím všech sil tak, aby si 3 body z Jižní Moravy přivezli.

Tým Nového Jičína je bohužel stále ochuzen o kapitána Přemysla Vašuta, který si léčí své zraněné rameno, ale zato plně k dispozici týmu bude 10. nejlepší střelec ligy – Jakub Ižacký (11+7).

HC Moravské Budějovice 2015

Žihadla předvedla v posledních třech zápasech přímo bravurní výkon. Porazila Kopřivnici 5:2, poté si z Břeclavi přivezla 3 body, když nasázela do břeclavské brány 8 gólů a inkasovala pouze jeden, a v posledním středečním utkání s Valašským Meziříčím nastříleli do svatyně hostů 7 branek a inkasovali opět pouze jednu.

Nejlepším střelcem domácích je Lukáš Havel (15+6), jenž vybojoval v 16 kolech 21 bodů.