Redakce

N o v ý J i č í n - Domácím borcům se podařilo vybojovat první tři mistrovské body. Výsledek se měnil jako na přesýpacích hodinách, ale nakonec o jednu branku více vstřelili domácí HK Nový Jičín !!!

V první třetině padl pouze jeden gól, který střelila Technika. Konkrétně Jan Habrovec, který skóroval poté, co Jan Fadrný nahrál přesně před bránu. Domácí byli v úvodní části pouze stínem toho, co předváděli ve |Vsetíně, nervozita jim svazovala ruce i nohy.Brňané tak vyhráli první třetinu 1:0.

Na začátku druhého dějství Nový Jičín vyrovnal, když před Novákem vytvořil velký tlak a ten nakonec využil Michal Horák, který jako třetí v řadě dokončil domácí kanonádu. Tento gól ovšem nebyl vše, co domácí předvedli ve druhé třetině. V závěrečných třech minutách totiž střelili hned tři góly do branky Techniky. Nejprve potvrdil dvakrát roli střelce Robin Gebauer, obě branky byly v přesilovkách. Čtvrtý gól na konci třetiny přidal Martin Kabeláč. Domácí vedli po dvou třetinách 4:1 a vypadalo to, že domácí směřují k vítězství…..

V poslední části zápasu však Technika zabrala a během 10 minut se jí podařilo vyrovnat zásluhou Ondřeje Stehlíka, který střelil dva góly a Ivo Crháka, který vyrovnal.

Velká chvíle pro HK Nový Jičín přišla osm minut před koncem, jmenovitě Marián Kacíř zakončil skvěle sehranou akci a vstřelil tak vítězný gól zápasu. Domácí pak přežili i poslední oslabení v zápasu a udrželi první vítězství v sezoně !!!!!!!!!