Kateřina Krutilková

N o v ý J i č í n - Ve středu 28. října 2015 v 18:00 přivítají hráči Nového Jičína vysokoškoláky z Jihomoravského kraje, kteří již 3x v řadě prohráli. Podaří se novojičínským hráčům zdolat 3. tým v tabulce?

VSK Technika Brno

Brněnští svěřenci trenéra Kaňského již 3x v řadě prohráli. Takovéto nepříznivé výsledky v řadě vysokoškoláci letos ještě nezažili. Naposledy podlehli druhému Vsetínu 2:4. Pokud ve středu nevyhrají, čeká je již propad v tabulce.

Střeleckou jedničkou Techniky je Petr Jurča (6+7), jenž vstřelil již 6 branek. Dalšími úspěšnými útočníky jsou Karel Benýšek (4+5) nebo například Michal Brzobohatý (4+3). Vstřelit 6 gólů se také podařilo obránci Davidovi Havířovi (6+4).

HK Nový Jičín

Novému Jičínu utekly dva poslední zápasy pouze o jeden gól. Poprvé před domácím publikem 3:4 se Vsetínem a hned poté s Lvy na břeclavském stadionu 3:2. Nový Jičín předvádí vyrovnané výkony, proto se také nachází na odpovídající 6. pozici, momentálně ale má již více proher než výher. Na záda mu se stejným počtem bodů dýchají Moravské Budějovice, i z tohoto důvodu se bude Nový Jičín snažit v tabulce posunout směrem nahoru.

Nejlepším střelcem, který bude mít možnost se ve středu předvést je novojičínský útočník Jakub Ižacký (9+6), jenž nastřílel do branek soupeřů hned 9 gólů. Mezi průbojné útočníky patří také Robin Gebauer (5+3) a Matouš Kratochvíl (5+0).