Kateřina Krutílková

N o v ý J i č í n - Hráči Nového Jičína v sobotu pojedou do nedalekého Frýdku-Místku, jenž patří mezi favority letošní ligy. Dokáže Nový Jičín porazit tento cílevědomý tým? Utkání se odehraje v sobotu 10. řijna 2015 v 18:00 v nové frýdecké hale Polarce.

HC Frýdek-Místek

Frýdek-Místek po nepovedené loňské sezóně změnil úplně své obsazení, a do „nového“ týmu nastoupili zcela noví hráči, jenž ukazují skvělou formu. Frýdek-Místek byl naprosto suverénní, ale v posledním kole narazil na výbornou Porubu, které nakonec podlehl. Hráči Frýdku-Místku v Porubě vedli jako první, ovšem poté dokázali ostravští vyrovnat a hra se protáhla až do samostatných nájezdů, které lépe zvládla Poruba. I přes tuto jedinou prohru si s přehledem drží první místo.

HK Nový Jičín

Nový Jičín se prozatím drží těsně na šestém místě v tabulce, ovšem za nimi jsou slezané z Opavy, které novojičínští hráči porazili v posledním zápase v prodloužení. Opavští do II. třetiny vedli 4:1, ale Nový Jičín se i přesto nevzdával a jejich bojovnost Opava podcenila. Do konce druhé části Nový Jičín srovnal. Vyrovnaný hokej oba týmy předváděly také v poslední třetině – bylo tedy nutné prodloužení, ve kterém Nový Jičín nezaváhal a při hře 3 na 3 ukončil tento atraktivní zápas a utekl Opavě o jeden bod.