Kateřina Krutilková

N o v ý J i č í n - Nový Jičín začal letošní sezónu třemi prohrami. Poté ale dokázal 3x vyhrát. Nyní ho čeká velice těžký soupeř, Poruba. Ostravští hráči mají sice pouze o jednu výhru víc, ale zato se jich nyní drží velmi dobrá forma. V sobotu 3. října na stadionu v Porubě fanoušky čeká jistě zajímavý zápas.

HK Nový Jičín

Nový Jičín dokázal v posledních třech zápasech napravit smolně začínající počátek ligy a tím se pomalu posunout mezi elitní týmy. Nejlepší, téměř až neuvěřitelný, výkon předvedl na domácím stadionu s Valmezem, kterého suverénně přestřílel 11:1. Tím také začala jejich vítězná mini-série. Poté porazil Karvinou 5:2 a těsně Moravské Budějovice 4:3. Svůj nejméně ofenzivní hokej předvedli novojičínští hráči v prvním zápase, když prohráli se Vsetínem 5:1.

Tento zápas je pro Nový Jičín velice lákavý, jelikož v případě poražení Poruby připadá v úvahu postup na jejich aktuálně drženou 3. příčku.

HC RT Torax Poruba 2011

Porubě se v minulém zápase přihodila velice nepříjemná událost, která měla za následek oslabení týmu. Sudí Šurata odebral útočníkovi Slavíkovi a brankáři Andreasovi Kubaňovi jejich registrační karty, což jim pravděpodobně zabrání nastoupit do zápasu s Novým Jičínem. Ovšem i přes toto oslabení ukázali, je tým bezvadně sehraný. Karvinou porazil stejným poměrem jako Nový Jičín 5:2 a tím si zajistit aktuálně třetí místo v tabulce.

Tento zápas budeme přenášet v podobě textového onlajnu zde.