Kateřina Krutilková

Novojičínští si ze Slezska odvážejí 3 body po výborném výkonu. Střeleckými hvězdami byli nejzkušenější hráči Nového Jičína: Vašut, Macháček, Horák a Mikšan, jenž nasázeli do karvinské brány 5 gólů. Konečný výsledek byl tedy 5:2 a Nový Jičín se v tabulce posunul opět o pár pozic výše.

První třetina byla střelecky nezajímavá, jelikož nepadl ani jeden gól, ovšem šancí na obou stranách bylo požehnaně. Po první třetině se tedy mužstva vracela do kabin bez změny stavu. První gól se podařilo vstřelit hostujícímu Petrovi Macháčkovi. Radost Novému Jičínu hned po 10 vteřinách zkazil Tomáš Foltýn, který srovnal na 1:1. Ještě v druhé části se hostům podařilo navýšit stav na 2:1, díky Davidu Mikšanovi, jehož dělovku nedokázal domácí brankář zastavit.

Třetí část rozhodla úplně celé utkání. Vašut a Horák si pojistili stav na 4:1. 12 minut před koncem sice Michal Vyčesaný využil přesilovku, bohužel pro Karvinou to bylo již pozdě. O třešničku na dortu se v 53. minutě postaral hostující kapitán Přemysl Vašut, který vsítil poslední gól utkání na 5:2.