Kateřina Krutilková

N o v ý J i č í n - Nový Jičín se v tomto prodlouženém víkendu setká hned s dvěma týmy. V sobotu novojičínští hráči zavítají do Karviné, kde se utkají s domácími již v 13:30. V neděli na Svatého Václava přivítají nováčky z Moravských Budějovic v 18:00.

Karviná

Novojičínští se setkali s Karvinou již v přípravných zápasech. Poprvé na domácím ledě, kde Karvinou porazili 3:2 a se stejným výsledkem vyhráli také v Karviné. To vše je již zapomenuto a hraje se opět od nuly. Karviné se ovšem prozatím nepodařilo ani jednou vyhrát, tudíž se dá v Novém Jičíně očekávat obětavý boj o první body. Nový Jičín je ovšem po střelecké výhře s Valmezem pořádně rozjetý, tudíž to bude pro Karvinou hodně těžké.

Moravské Budějovic

Obě mužstva se spolu ještě neutkala a tak se fanoušci mohou těšit zcela jistě na jiný hokej. Moravské Budějovice uvidíme letos na novojičínském stadionu úplně poprvé. Zatím se jim podařilo vyhrát pouze v posledním zápase, a to až v prodloužení s Břeclaví 5:4. Žihadla se v sobotu utkají s Valašským Meziříčím. Urvou střeleckou senzaci jako Nový Jičín?