Kateřina Kruttilková, foto: Denisa Hajdová

N o v ý J i č í n - Svůj druhý domácí zápas si novojičínští hráči zahrají s nedalekým Valmezem. Bobři doposud vyhráli pouze jednou a to v Břeclavi. Utkání se odehraje na Stadionu města Nového Jičína 23. 9. 2015 v 18:00.

Nový Jičín stále nedokázal prolomit smolnou první výhru. V minulém domácím zápase s Břeclaví vybojovali domácí pouze jeden bod, a to jim k radosti opravdu nestačí. Ve 4. kole je čekají borci z Valmezu. Oba týmy na sebe v přípravě nenarazily, proto je tento zápas plný očekávání, co si na ně soupeř připraví.

V posledních třech zápasech měl sice Nový Jičín i světlé momenty, ovšem zbytek utkání ukazuje, že tým prozatím stále ještě není 100% sehrán. Naproti tomu ukazují každý zápas lepší a lepší výkony, díky kterým se tým zlepšuje a zlepšuje. 

Valaši bojovali v prvních dvou zápasech s Kopřivnici a Frýdkem-Místkem, od kterých dostali v obou případech shodně 6 gólu. Průlom nastal v posledním utkání s Břeclaví, ve kterém si dokázali zaslouženě připsat první tři body a tím se hnout z posledních míst tabulky.

Ve středu budou bojovat o další tři body a tím pokořit nešťastné výkony z loňské sezóny. Valaši se mohou těšit na svého bývalého hráče Miroslava Škumáta, který od září obléká dres Nového Jičína. Jelikož jsou oba týmy velkými rivaly, můžeme se těšit na bojovný hokej plný akcí a bojovnosti.

Tento zápas budeme přenášet v podobě textového onlajnu  zde.