Kateřina Krutilková, foto: Roman Kantor

N o v ý J i č í n - Technika dokázala předvést další stoprocentní výkon na domácím ledě a tím si připsat opět 3 body. Nový Jičín přestřílela již v první třetině, kdy vsítila hned dva góly. Zápas skončil těsným výsledkem 3:2.

Vše začalo již ve 14. minutě první třetiny, když Petr Jurča využil vyloučení Robina Gebauera a vstřelil díky tomu první gól. Hned za 3 minuty se podařilo vsítit další branku Janu Boučkovi, jenž vytěžil ze zmatku před brankovištěm Nového Jičína maximum a navýšil tak náskok brňanů na 2:0.

S tímto skóre se novojičínským hráčům odcházelo z ledu do šaten velice těžce. Po přestávce ale dokázali ihned v první minutě II. třetiny překvapit domácího brankáře Jekela a útočník Petr Macháček snížil stav na 2:1. Poté oba týmy předvedli velice vyrovnaný hokej. Poslední gólový zápis ve 2. třetině připsal domácí hráč Karel Benýšek, který ve 32. minutě navýšil náskok na 3:1.

Novojičínští sice ke konci zdramatizovali výsledek, když Robin Gebauer zredukoval výsledek na 3:2, ovšem to byl taky jejich poslední gól a výsledný stav celého zápasu.