Kateřina Krutilková, foto: Jana Vrablíková

N o v ý J i č í n - Novojičínské hokejisty čeká již první „ostrý“ zápas. Čeká je cesta na Lapač, kde již letos v přípravě vyhráli 8:5. Otázkou je, jestli tento výkon dokážou znovu zopakovat a připsat si tak první ligové body. Zápas začíná v sobotu 12. 9. 2015 v 15:30.

Se Vsetínem měl Nový Jičín čest se utkat už v přípravném zápase, který zvládli opravdu bravurně a porazili loňské finalisty z play-off 8:5. Pro Nový Jičín byly přípravné zápasy úspěšné, ovšem teprve teď je každý gól důležitý, a to ví i Vsetín, kterému je jasné, že další vítězství Nového Jičína není možné a na jejich další domácí zápas se tentokrát pořádně připraví.

Ovšem na druhé straně tým pod křídlem Aleše Flašara si nenechá od Vsetína nic líbit a bude opět bojovat zuby nehty. Již teď je jasné, že to bude dramatický zápas, jelikož jejich minulé střetnutí poznamenalo 19 vyloučení, což hodně ovlivnilo jak skóre, tak morálku hráčů.

Na Lapači se můžeme těšit na skvělé střelce, jako jsou Ambruz, Podešva nebo třeba z jičínské kabiny Lehečka či Škumát. Z obránců je možno zmínit například Flašara, Vašuta nebo bývalého hráče Nového Jičína Žáka.

Pro fanoušky, jenž tento zápas nebudou moci stihnout, máme připravený online textový přenos zde.