Kateřina Krutilková

N o v ý J i č í n - Finální příprava novojičínských hokejistů nabírá rychlé obrátky. Začíná druhá polovina přípravných zápasů Nového Jičína, který přivitá Karvinou. Zápas se uskuteční na Zimním stadionu města Nového Jičína ve čtvrtek 20. srpna 2015 od 18 hodin.

Po dalším vyhraném zápase na domácím ledě přivítají novojičínští hokejisté další tým, a to Karvinou. Ta nabrala další nové posily, které poprvé představí právě v Novém Jičíně. Pro oba týmy to bude jejich první letošní setkání, při kterém mohou porovnat své síly.

Karviná měla pernější přípravu, jelikož musela tři týdny trénovat v Porubě. Toto menší omezení jim již naštěstí skončilo a nyní se již opět mohou v klidu připravovat na nadcházející sezónu a snad i lepší pozici v tabulce.

Baník minulý rok Nový Jičín pěkně potrápil, to budou chtít novojičínští borci letos změnit a již ve čtvrtek nedat hostům jedinou šanci. To ovšem nebudou mít vůbec lehké, jelikož je Karviná nevyzpytatelná a také schopná v tomto roce překvapit všechny hokejové fanoušky.

I přestože jsou to pouze přípravné zápasy, rivalita již začíná, a my se tak můžeme těšit na pořádný hokej.