Redakce

N o v ý J i č í n - Ve středu 17. 9. 2014 nám začíná další druholigová sezóna. Jdeme do ní s očekáváním, protože jsme pro její úspěch udělali maximum možného.

Vážení hokejoví fanoušci, přátelé!

Ve středu 17. 9. 2014 nám začíná další druholigová sezóna. Jdeme do ní s očekáváním, protože jsme pro její úspěch udělali maximum možného.

Letní příprava byla zahájena pod vedením trenérů Flašara a Grimma netradičně až 1.července s tím, že z tvrdé suché přípravy přejdou hráči v srpnu na led, kde už se bude tvořit kádr.

Při jeho budování jsme měli 3 body osnovy:

- využití kontaktů trenéra a vazeb s hráči, které v minulosti trénoval,

- domácí základ těch, kteří chtějí v Novém Jičíně hrát,

- olomoucké talenty, které jsme zkoušeli již vloni a osvědčili se.

Tento funkční mix budeme doplňovat o naše talentované hráče z Třince, když jim to vytížení dovolí.

Všichni členové mužstva - trenéři, realizační tým a v neposlední řadě hráči – konstatovali, že už dlouho nedostali tak do těla, jako letos v létě. I když je to sport, a některé záležitosti jsou neměřitelné, věříme, že tuto kondici hráči využijí minimálně v play off.

Vedení klubu nestaví před hráče nereálné cíle, ale kádr v této podobě a při finančních a materiálních podmínkách nemůže mít nižší cíle, než je play off a umístění v horní polovině tabulky.

Je jednoznačně přímou úměrou, že dobré výsledky se rovnají počtu fanoušků v hledišti. Věříme, že hráči pro to udělají MAXIMUM.

Za vedení klubu a zimního stadionu můžeme fanoušky pozvat do obnovené restaurace a nově fungujícího bufetu. Její osádka bude roznášet občerstvení během zápasu, ručíme za to, že nebude nikdo stát ve frontě.

Permanentky na utkání si fanoušci mohou zakoupit v prodejně Virginsports na ZS. Zájemci o místa na sezení mají zaručena svá loňská „sedadla“, na stání libovolně.

Během zápasů bude probíhat střelecká soutěž o věcné ceny.

Fanouškovský kotel také nezahálí a již připravuje nová chorea i vlajky.

Radomír Toman

Předseda HK