Kateřina Krutilková

N o v ý J i č í n - Novému Jičínu se nepodařilo prodloužit svou dobře rozjetou vítěznou sérii. Valašské Meziříčí si dokázalo vybojovat tři body. Naší redakci poskytl rozhovor Adam Uhlár, jenž vstřelil druhý gól.

V Opavě jste předvedli skvělý výkon. Jak jste se připravovali na předposlední Valašské Meziříčí?

Chtěli jsme určitě v dnešním zápase vyhrát a bohužel nám to dnes nevyšlo. Nějaká speciální příprava tam ani nebyla. Teď byla pohoda v kabině. Určitě jsme chtěli urvat nějaké body, ale dnes bohužel prohrál ten lepší.

Co podle Vás rozhodlo sobotní utkání?

Tak určitě v prvních dvou třetinách jsme nebyli schopní dát gól ani se prosadit. Měli jsme několik gólových šancí, ale nespadlo nám to tam. Takže to si myslím, že dnes rozhodlo.

Kde nastala na vaší straně chyba?

Tak prohráli jsme 3:2 a to pramenilo z toho, že jsme nedávali góly. Když dáte doma pouze 2 góly, tak to se moc často nevyhrává.

Překvapila Vás hra Valmezu?

Před zápasem jsme měli nějaké informace, že do Valmezu přeslo pět beků z Prostějova. Ale na začátku rozcvičky jsme si řekli, že se musíme na to pořádně připravit, jelikož to nebyl jednoduchý soupeř, což se dneska také potvrdilo a taky musím říct, že jejich gólman dnes chytal opravdu skvěle.

Podařilo se Vám vstřelit druhý gól. Můžete nám jej popsat?

Tak já ani nevím jak to přesně bylo. Myslím, že jsme hráli přesilovku a já jsem akorát z rohu vyjel a vystřelil jsem po bráně a nějak to tam spadlo.

Jak by jste shrnul Váš dnešní výkon?

Dnešní výkon byl dopředu co se týká produktivity trošku bezzubý. Vzadu jsme udělali určitě pár nějakých chyb, které se nám vymstily, ale soupeř nás nějakým způsobem nepřehrával nebo nepřestřeloval, ale je to sport a s tím se musí počítat.

Ve středu Vás čeká těžké utkání se Vsetínem. Co musíte na své hře změnit?

Jednoznačně se musíme vyvarovat chyb vzadu. Nesmíme nechat dorážet hráče a musíme více zapracovat na koncovce.