Redakce

Online Týden hokeje, který se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná jako náhrada za jeho prezenční formu pořádanou na jednotlivých zimních stadionech po celé České republice, vyvrcholí v neděli 29. listopadu webinářem za účasti všech expertů, kteří v průběhu celého týdne zastřešovali jednotlivá témata.

Závěrečný webinář v rámci online Týdne hokeje

Banner

Kdo se zúčastní webináře:
  • Václav Petráš (Vývoj psychiky mladého sportovce)
  • Marie Skalská (Stravování mladých sportovců)
  • Andrej Šustr (Hokej a škola)
  • Oldřich Kališ (Hokejový trénink doma)
  • Filip Pešán (Systém výchovy v Českém hokeji)
  • Miroslav Budoš (Trénink a ochrana zdraví v době koronaviru)

Každý den v průběhu celého online Týdne hokeje jste si mohli přečíst o jiném tématu věnovanému mládežnickému hokeji a zároveň jste mohli na sociálních sítích projektu Pojď hrát hokej (Facebook, Instagram) položit k příslušnému tématu své dotazy.

V rámci nedělního webináře se pak pokusíme na jednotlivé dotazy odpovědět. Odpovídat na vaše otázky budou jednotliví odborníci na danou problematiku, kteří byli zástupci projektu Pojď hrát hokej osloveni, aby o daném tématu pohovořili a předali své poznatky dál.

Vysílání online webináře začne v neděli v 17.00 a budete ho moct sledovat jednak na oficiálních stránkách projektu, tak i na Facebooku Pojď hrát hokej. Těšíme se na vaši pozornost i na položené otázky.

Moderátory nedělního webináře budou Zdeněk Novotný a Slavomír Lener. Nezapomeňte, startujeme v 17.00.