Redakce

N o v ý J i č í n - Ďáblové zvládli důležité utkání s Bobry. I přes obdrženou branku v úvodu byli celé utkání lepší a zaslouženě vyhráli.

Parádní výkon předvedli Ďáblové v tomto utkání a to ve všech ohledech. konečně jsme viděli zodpovědný tým, který plní taktické pokyny a poctivá dlouhodobá práce trenérů se projevila i v předchozím zápase s Šumperkem a i v tomto zápase s Bobry. Opravdu jsme viděli zodpovědný výkon hráčů a i když měla hra své špatné momenty, bylo vidět, že doby, kdy panoval chaos, jsou, doufejme dávno pryč a pevně věřím, že pokud bude tým hrát stejným způsobem i v Kopřivnici, musíme uzmout  3 body i tam. Těší mne, že byli hodně vidět mladí hráči jako je Mirek Krupa, který mohl ke svému gólu ještě minimálně jeden přidat. Také na Lukášovi Irglovi bylo vidět vzrůstající sebevědomí a skvělý zápas odehrál Lukáš Králík. Vzadu jsme měli jistotu v podobě Daniela Šimonů, vítané je probuzení Dominika Kafky a takto bych mohl pokračovat dál a dál. Zápas se trochu nepovedl Jardovi Tomečkovi, u kterého je možno pochopit některá zbytečná vyloučení pramenící z přemíry snahy, ale nechat se vyloučit úplně zbytečně za nesportovní chování, když jsme v laufu a máme přesilovku, to je fakt už na zamyšlení. Vzhledem k tomu, že jsem komentoval i ONLAJNY, je zbytečné, abych zde znovu popisovat průběh utkání, kdo byl, tak tuto parádu viděl, kdo nebyl, pak si ho můžete přečíst zde : http://www.onlajny.com/match/index/date/2020-01-11/id/281311 Pravdou však zůstává, že jsem viděl jeden z nejzodpovědnějších výkonů Ďáblů v této sezóně a pevně věřím, že své výkony nejenže potvrdí, ale budou stupňovat ve zbývajících zápasech a že vytoužené play of uvidíme i na našem Zimáku. Velké uznání také letí k fanouškům, kteří byli neúnavní a klukům to také hodně pomohlo. Skvělá atmosféra!!

Mgr. Bohumil Vincura - redaktor

hodnocení utkání 

Kamil Gebauer - asistent trenéra : 

Dnes jsme byli o gól lepším týmem. Těší nás, že kluci plnili herní plán i pod tíhou důležitosti utkání. Hráli jsme aktivně, napadali rozehrávku soupeře a donutili ValMez k individuálním chybám.
Výborně nám opět zachytal gólman. Velké díky patří fanouškům, kteří dnes podporovali kluky celý zápas. Oproti začátku sezóny, vidíme a slyšíme velkou podporu, taková atmosféra klukům
ohromně pomáhá. Díky všem.