Bohumil Vincura

U n i č o v

Naši nejmenší hokejoví borci sehráli fantasticky skvěle obsazený turnaj v Uničově, kdy za sebou nechali dokonce i Opavu, černého koně na vítězství v letošním ročníku Evropského superpoháru a opět dokázali, že výchova mladých hokejistů je v našem klubu na špičkové úrovni. Celým turnajem prošli bez porážky, pouze s jedinou remízou. Porážku poznali až ve finále s domácím Uničovem. I z finálového utkání však odcházeli s hrdě vztyčenou hlavou.

Výsledky turnaje:
Skupina- 1.místo 45:13
1.zápas Prostějov-NJ 1:20
2.zápas Olomouc-NJ 1:13
3.zápas Šumperk-NJ 6:6
4.zápas Trutnov-NJ 5:6
Čtvrtfinále: Olomouc-NJ 1:3
Semifinále: Šumperk-NJ 3:13
Finále: Uničov-NJ 6:3
Trenér Filip OHERA : 
Skvělý pocit a zážitek. Nejen kluci kteří byli na tomto dvoudenním turnaji odvedli kus práce. Mám radost jak se kluci zlepšují a během čtvrt roku jsme udělali veliký posun. Nehodnotím pouze turnaj a práci na ledě. Máme v ročníku kolem 16 dětí, kteří se podporují mají radost jeden z druhého a vytváří velkou silnou partu. Je to z nich cítit. A jsem přesvědčený, že ti kluci, kteří se turnaje nemohli zúčastnit, tak by předvedli to stejné. Velkou pracovitostí a bojovností jeden za druhého si troufnu tvrdit, jsme soupeře přehráli. Důležité je že to nebyla jen bojovnost, ale i dovednostně jsme byli šikovnější. Vyrovnané utkání jsme odehráli ve čtvrtfinále proti Olomouci. Největší překážka byl brankář a to je velká věc pro některé. Větší klid a hlava nahoře to změní. Nejlepší zápas jsme měli pochopitelně ve finále proti Uničovu. Zápas vyrovnaný a za mě i v dobrém tempu. Hodně bruslení, technika hole a změny směru v rychlosti. Soupeř zaslouženě vyhrál nejen zápas ale i celý turnaj zaslouženě. Byl v některých věcech šikovnější než my. Moc jsme se do finální fáze nedostávali a proto nás soupeř porazil. Určitě se nemáme za co stydět. Je to velká odměna pro všechny hráče v tomto ročníku a určitě si ji zaslouží. Děkuji za skvělou podporu a atmosféru všem rodičům.
Velkou pochvalu mají jmenovitě: Hanzelková, Sixta, Hrynyšin, Kudělka, Orlita, Šustek, Kašpárek, Sklenář, Býma, Horák Š., Géryk, Posád, Kubalčík, Stodůlka, Vojta, Rejzek, Pečenka, David, Klösel.