Bohumil Vincura

N o v ý J i č í n

Uplynulý víkend byl ve znamení skvělého turnaje pro ročník 2010. Starosta města Nový Jičín i náš klub dnes obdržel od spoluorganizátora, společnosti Superturnaje.cz s.r.o. email, který zveřejňujeme. Další komentář je zbytečný...

Vážený pane starosto,

Dovolte mi, abych Vám, vedení Vašeho hokejového klubu a zejména rodičům, jménem celé naší společnosti, upřímně poděkoval za skvělou reprezentaci Vašeho města na největším evropském hokejovém turnaji, který se konal ve dnech 5. – 7. dubna 2019 v Novém Jičíně.

Prvního ročníku mezinárodního turnaje O evropského hokejového krále pro ročník 2010 se zúčastnilo 27 týmů z 6 zemí (Česko, Slovensko, Maďarsko, Rakousko, Ukrajina a Švýcarsko) a Vaši hokejoví bojovníci obsadili v této obrovské konkurenci v kategorii PRINC skvělé

5. místo

Navíc Vaši hokejisté, po celou dobu tří dnů turnaje, dodržovali pečlivě zásady Fair Play a slušného chování, na ledě předváděli neskutečné hokejové umění a skvěle reprezentovali Vaše město, kraj i vlast.

Ještě jednou Vám gratuluji k takto slušně vychovaným dětem a těšíme se na ně na dalším turnaji.

Také Vám chci oznámit, že Váš hokejový klub patří mezi nejlepší organizátory dětských hokejových turnajů, a to bez pochyb, v Evropě. Tohoto turnaje se zúčastnilo 1.250 dětí a dospělých a vše bylo organizačně perfektně zvládnuto, přišla nám spousta ohlasů a většinou v superlativech. Chystáme se spoluorganizovat další takový v Evropě nevídaný FairPlay turnaj, tentokrát pro ročník 2011 a těšíme se na další skvělou spolupráci s Vaším hokejovým klubem.

Jménem společnosti Superturnaje.cz s.r.o.

Mgr. Bohumil Vincura

Ďáblíci 2010