Redakce

N o v ý J i č í n - Poslední derby v sezóně opanovali domácí Ďáblové, když se jim konečně podařilo setřást respekt z hostujícího brankáře Hromady. Body zaslouženě zůstaly doma.

Tak máme za sebou poslední derby tohoto ročníku II.ligy. Myslím, že můžeme býti na výsost spokojeni. Utkání mělo náboj i pozadí, neboť ikona našeho klubu slavila své narozeniny. Jirko, ještě jednou hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a dlouhá léta s námi! 

     Utkání od začátku, kromě pár minut, patřilo Ďáblům. Byli rychlejší, agresivnější, prostě bylo vidět, že chtějí vyhrát. Do kolen nás srážely přesilovky soupeře, nechávali jsme se úplně zbytečně vylučovat, což nejen škodilo naší nátlakové hře, ale dávalo zkušenému soupeři šanci s utkáním něco udělat. Hromada byl opět skvělí, ale tentokrát na vše, bohudík, nestačil. Vlastně se vůbec nic nezměnilo, kromě toho, že jsme dokázali proměnit šance. Kopřivnice hrála přesně to, co při třech utkáních před tím, naši borci zase hráli hru, na jakou jsme zvyklí a která se nám líbí. 

K hokeji také patří kultura a domníváme se, že výstup Robina Gebauera před koncem utkání měl být kulturní vložkou právě k narozeninám Jirky Mohlera, se kterým Robin sdílel kancelář. Přeji mu, aby to pochopila i disciplinární komise.

Fotogalerie k zápasu ZDE

Robin Gebauer
Robin Gebauer