Redakce

N o v ý J i č í n - hokejisté Nového Jičína splnili úlohu favorita a v domácím prostředí přehráli Bobry z valašského Meziříčí

Domácí od první mnuty zatlačili Bobry před jejich branku a bylo od začátku patrné, že neberou nic jiného , než vítězství. Dostávali se do velkých šancí a ve 4. minutě poprvé rozvlnil síť Adam Uhlár po pěkné kombinaci celé lajny. Podobně jako s Břeclaví, radost netrvala ani minutu a hosté srovnali na 1:1. Po trvalém tlaku získali domácí vedení opět po kombinaci celého útoku, na konci střílel Martin Kabeláč.

Do 2.třetiny nastoupili domácí se snahou odskočit hostům ve skóre a vnést klid na vlastní hokejky. Soupeř odoloával, ale ve 26. minutě po hrubé chybě obrany hostů nekompromisně zakončil tvrdou střelou Patrik Flašar. Hosté zahrozili v přesilovkách, kdy domácí s vypětím všech sil uhájili dvoubrankový rozdíl.

Závěrečná třetina měla podobný průběh jako prostřední. Domácím se nedařilo využít nejvyloženější šance a hosté hrozili opět z přesilovek. Klid na domácí střídačku přinesl čtvrtý a důležitý gól Pavla Hanáka, který stál na konci kombinace. Hosté ještě snížili, z přesilovky na 4:2, ale body zůstaly doma !!!

Domácí budou chtít získat další body v domácím utkání s VHK Vsetín, které se hraje netradičně ve sváteční úterý 28.10. od 18 hodin.