Redakce

Základní část se pomalu blíží ke svému konci. Do jejího konce zbývá už pouhé tři zápasy. Po týdenní pauze vyzvou Ďáblové Kopřivnici. Náboj duelu je více než lákavý, jedá se již o šestý vzájemný zápas, první čtyři zápasy vyzněli lépe pro Ďábly, poslední dvě utkání si vítězství připsala Kopřivnice. Středeční ukání 21.2.2018 začíná v 18 hod.

Nový Jičín se momentálně nachází na krásném čtvrtém místě tabulky, které jim slibuje do vyřazovacích bojů první zápas na domácím ledě. Naposledy Ďáblové odehráli utkání s Valašským Meziříčím a připsali si cennou výhru, čímž si navýšili náskok tabulce na šest bodů právě před Valašským Meziříčím.

Statistiky hráčů Nového Jičína:
Nejproduktivnější hráč: Robin Gebauer 34 (17+17)
Nejlepší střelec: Robin Gebauer (17)
Nejlepší nahrávač: Robin Gebauer (17)
Nejproduktivnější obránce: Vojtěch Adamík 17 (6+11)


O soupeři HC Kopřivnice
Kopřivnice jede stíhací jízdu na páté místo, které okupuje Valašské Meziříčí a Bobři mají náskok v tabulce jen dva body. Kopřivničtí poslední dvě utkání vyhráli. V předchozím kole právě loupili na Bobří hrázi. Bobrům nasázeli sedm gólů a na konci zápasu na časomíře svítilo skóre 7:2. U předchozího zápasu si připsali výhru v prodloužení, kdy skolili Opavu 8:7.

Statistiky hráčů Kopřivnice:
Nejproduktivnější hráč: Martin Tomášek 34 (21+13)
Nejlepší střelec: Martin Tomášek (21)
Nejlepší nahrávač: David Stříž (18)
Nejproduktivnější obránce: David Stříž (6+18)


Utkání bude rozhodovat trojice rozhodčích Daniel Markovský - Pavel Rychlý, Michal Vegřín.


Sestavy z posledního zápasu:

HK Nový Jičín: Slovák I. (Bechný) – Adamík, Már, Běhal, Hruška (A), Metelka, Janiczek – Krupa, Pecha, Málek, Podlaha, Kafka, Chvostek, Gebauer, Kocián (C), Palička, J. Sonnek, Slovák II., Uhlár

HC Kopřivnice: Hromada – Heinzl, Stříž, Marek, Krutil, Bail, Fojtík, Merenda – M. Mach, Červenka, Pargač, Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Sluštík, J. Mach, Kofroň, Gola