Redakce

Ve středu přivítáme na domácím ledě HK Opavu. Ďáblové v letošní sezóně již s Opavou odehráli dva zápasy, které vyzněly lépe pro Nový Jičín. Nejprve na domácí ledě Nový Jičín přejel Opavu v poměru 7:0 a pak i na opavském ledě Ďáblové vyhráli v poměru 3:1.

HK Ďáblové Nový Jičín - HK Opava

KDY: středa 1.11.2017
Začátek utkání v 18.00 hod
Zimní stadion Nový Jičín
Textový přenos: ZDE
Rozhodčí: Maršálek - Musil, Čelechovský

Z posledních tří zápasů si Ďáblové nepřipsali žádné body do tabulky. Poruba přetrhla šňůru 5 vítězných zápasů na domácí půdě Nového Jičína a vyhrála po vyrovnaném zápasu 2:0. Další prohru Ďáblové zaznamenali opět na domácím ledě se Šumperkem 1:4 a do třetice z prohrou 7:1 přijeli i z Hodonína. Po třinácti odehraných utkání Nový Jičín obsadil krásné třetí místo z počtem 20 bodů.

Statistikám vévodí útočník Robin Gebauer (4+6) a obránce Vojta Adamík (2 + 8). Velmi dobře mu sekundují jeho spoluhráči Pavel Zedník (2 + 6) a Michael Chvostek (5+2).


Sestava Nového Jičína z minulého kola proti Hodonínu:
Kohn (Slovák I.) - Adamík, Már, Běhal, Hruška (A), Matyáš, Janiczek, Metelka - Palacký, Krupa, Málek - Motloch, Chvostek, Gebauer (A) - Kocián (C), Zedník, Sonnek J. - Slovák II.


A jak si stojí středeční soupeř Opava? Hostující tým po třinácti odehraných kolech okupuje poslední místo tabulky s počtem 10 bodů. Z třinácti odehraných utkání mají pouze tři výhry, jednu prohru v prodloužení a devět proher.
Z posledních tří zápasů si připsala tři body za těsnou výhru se Šumperkem 3:2, pak následně dva následující zápasy prohrála, s Hodonínem 3:5 a Valašským Meziříčím 4:6.

Statistikám vévodí útočník Lukáš Černý (4+8), kterému sekundují spoluhráči Bohumil Herman (4+4) a Petr Wolf (2+6).


Sestava Opavy z minulého kola proti Valašském Meziříčím:
Šafránek – Slavík, Kiss, Tichý, Šindelář, Štindl, M. Pokorný, Rudl – Vaněk, Seidler, Kilnar – Vítek, L. Černý, Herman – Rousek, Chalupa, Wolf – Hartmann, Maxner, Malina.