Redakce

Zveme všechny fanoušky na 1. derby v nové sezoně. Utkání začíná v 17:00. Před utkáním dojde k další velké události Novojičínského hokeje. Bude představeno nové logo a nový název pro mužský hokej!!! Přijďte povzbudit naše hokejisty!!!

Novojičínští hokejisté měli ve středečním 3. kole volný los a vše tak směřují k sobotnímu domácímu derby proti kopřivnické Tatře. 
Kopřivničtí hokejisté se ve 3. kole představili doma, kdy vyzvali Bobry z Valašského Meziříčí. Do 54. minuty třetí třetiny Kopřivnice prohrávala. O vyrovnání se postaral přesnou střelou pod horní tyč Michal Vyčesaný, čímž poslal zápas do prodloužení, které nakonec netrvalo dlouho. Uběhlo pouhých 34 vteřin a vítězný gól vsítil po pěkné kombinační akci Martin Tomášek.
Program 5. kola – sobota 23. září, 17.00: Kopřivnice – Nový Jičín, Opava – Šumperk, Valašské Meziříčí – Poruba, Hodonín má volno.

Vzájemné zápasy
Oba týmy se již utkaly dvakrát v přípravných utkáních. Kopřivnice vyhrála na ledě Nového Jičína 4:2 a naopak Nový Jičín vyhrál na ledě Kopřivnice 3:1. V minulé sezóně se utkali v základní skupině 5x a vždy vyhrál domácí celek. Nový Jičín vyhrál ve třech případech (7:1, 5:0, 6:0) a Kopřivnice ve 2 případech (5:2 a 9:2)