Redakce

Přípravné zápasy míří do svého finiše, což se týká i Nového Jičína a Valašského Meziříčí. Oba týmy pomalu začínají upravovat své kádry tak, aby byly připraveny na druhou ligu, která začíná již na začátku září. V prvním vzájemném utkání si vedli lépe Bobři, kteří na svém ledě vyhráli nad Novým Jičínem na nájezdy 5:4.

V průběhu první třetiny se na obou stranách vyznamenali oba gólmani, kteři vychytali všechny akce zavánějící góly. 
Prvního gólu se diváci dočkali v půlce zápasu. Pavel Zedník našel před bránou volného Jakuba Palackého a ten bez problémů dokázal překonat Bechného. Do konce druhé periody se skóre nezměnilo. 
Na začátku třetí třetiny Valašské Meziříčí srovnává stav utkání. Nejprve mohli Bobři skórovat z přečíslení, ale nepodařilo se jim to. Vzápětí ale následnou střelu od modré, kterou vyslal na Slováka Jiří Hajda, tečoval Martin Kubo a kotouč skončil v síti. Pouze minutu na to si Nový Jičín bere opět vítězství na svou stranu. Daniel Pecha vypíchl puk na útočné modré a při následném přečíslení Michal Matiaško vybídl ke skórování Jiřího Slováka, který neměl problém trefit prostor brány. Šest minut do konce utkání potvrdil výhru Nového Jičína Jan Sonnek, který potřetí překonává hostujícího gólmana Bechného.

Ještě bychom Vás chtěli pozvat na další přípravné utkání. Na domácím ledě v úterý 5.9.2017 od 18 hod přivítáme Zubry z Přerova.

Jenom upozorňujeme, že naplánovaný páteční přípravný zápas (1.9.2017) proti juniorům Třinec je z důvodu vytíženosti hráčů soupeře z nedávného mezinárodního turnaje v Rusku, ZRUŠEN.